• Korte ontwikkel- & levertijden
 • Velgen en wielen op maat
 • Meer dan 70 jaar ervaring

RVS velgen en naven

Wielen met roestvrijstalen velgen van Vlukon BV.

Verken de voordelen van wielen met luchtbanden of massieve rubberen industriële banden met gefreesde of geperste en gelaste roestvrijstalen velgen en wiel naven. Ontdek hoe Vlukon AISI 304 en AISI 316 roestvrijstalen velgen voor de industrie en innovatieve toepassingen creëert met behulp van onze 3D-lasersnijder.

Inleiding

Voor specifieke toepassingen waar corrosie of hygiëne belangrijk is, biedt Vlukon industriële banden en wielen gemonteerd op roestvrijstalen velgen met wielondersteuning, assen en ophangsysteem.

Wij bieden:

 • Diepgetrokken en gestansde roestvrijstalen velgen
 • Gedraaide en gefreesde roestvrijstalen velgen, naven, flenzen en wielen
 • We kunnen een wielnaaf lassen voor de montage van kogellagers in de velg, of we kunnen een PCD- en boutgatpatroon in de velg frezen.
 • Met onze 3D Trumpf-lasercel kunnen we patronen in roestvrijstalen 3D creëren.

Bij Vlukon BV hebben we de expertise om u hoogwaardige oplossingen te bieden die aan uw criteria voldoen. In dit artikel zullen we ingaan op de voordelen van roestvrijstalen velgen voor verschillende industrieën en innovatieve toepassingen.

Roestvrijstalen Velgen voor Industriële en innovatieve toepassingen

Laten we ons nu richten op een specifieke toepassing waarvoor roestvrijstalen velgen nodig zijn. Bij Vlukon BV produceren we deze velgen met precisie en expertise.

Onze roestvrijstalen velgen bieden de volgende voordelen:

 • Duurzaamheid: Roestvrij staal is zeer bestand tegen corrosie en schade, waardoor een lange levensduur wordt gegarandeerd, zelfs in uitdagende omgevingen.
 • Sterkte: De robuuste aard van roestvrij staal biedt uitzonderlijke sterkte, waardoor het geschikt is voor zware belastingen en veeleisende toepassingen.
 • Hygiëne: Voor industrieën met strikte hygiëne-eisen, zoals voedselverwerking of farmaceutica, is roestvrij staal eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Creëren van Roestvrijstalen Velgen met 3D-lasersnijden

Bij Vlukon BV zijn we trots op onze geavanceerde productieprocessen. Een van onze opvallende technologieën is 3D-lasersnijden, waarmee we precisie roestvrijstalen velgen efficiënt en nauwkeurig kunnen maken.

We bieden twee soorten roestvrij staal voor uw velgen:

 • AISI 304 Roestvrij Staal: Bekend om zijn lasbaarheid, vervormbaarheid, en gemak van bewerking, is AISI 304 roestvrij staal een uitstekende keuze voor projecten die robuustheid en duurzaamheid vereisen. De oxidatiebestendigheid garandeert een lange levensduur.
 • AISI 316 Roestvrij Staal: Vaak aangeduid als marien roestvrij staal, is AISI 316 de beste optie voor toepassingen in ruwe omgevingen, inclusief blootstelling aan zeewater. De corrosiebestendigheid is uitzonderlijk.

Conclusie

Tot slot kan de keuze tussen luchtbanden of massieve rubberen industriële banden, gecombineerd met roestvrijstalen velgen, aanzienlijke invloed hebben op de prestaties en duurzaamheid van uw apparatuur. Vlukon BV excelleert in het leveren van hoogwaardige roestvrijstalen velgen, vervaardigd met precisie met behulp van 3D-lasersnijsnijtechnologie. Of u nu kiest voor AISI 304 of AISI 316 roestvrij staal, u kunt vertrouwen op onze expertise om aan de eisen van uw industrie te voldoen.

Voor vragen over onze roestvrijstalen velgen en industriële bandoplossingen kunt u contact met ons opnemen Wij zijn toegewijd aan het leveren van uitmuntendheid aan onze klanten in verschillende industrieën.

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer