• Korte ontwikkel- & levertijden
  • Velgen en wielen op maat
  • Meer dan 70 jaar ervaring

Wielen voor de landbouw en industrie

Bij Vlukon vindt u een ruim assortiment wielen voor de landbouw en industrie. Al ruim 70 jaar ontwerpen, produceren en distribueren we landbouwwielen en industriële wielen. Ook is het mogelijk om wielen op maat te laten maken. Er is zo altijd een wiel dat past bij uw wensen en voertuig. Bestel uw wielen bij Vlukon en profiteer van:

  • Hoogwaardige metalen wielen
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Korte levertijden
  • Ervaren ingenieurs voor op maat gemaakte wielen

Wilt u graag weten welke mogelijkheden er zijn voor uw type voertuig? Neem contact met ons op. We helpen u graag! Wij verkopen alleen aan zakelijke klanten en het minimum orderbedrag per artikel is € 500,-.

Uitgebreid assortiment landbouwwielen en industriële wielen

Ontdek ons ruime aanbod wielen voor de landbouw en industrie:

Staat uw gewenste wiel er niet tussen? Het is ook mogelijk om velgen, banden en wielen bij ons op maat te laten maken.

“Al ruim 10 jaar bestel ik velgen, banden en wielen voor mijn voertuigen bij Vlukon. Keer op keer profiteer ik van een snelle en goede service. Dankzij de ervaren ingenieurs zijn de producten altijd helemaal naar wens.” Johanna Kiekmol

Wielen volledig afgestemd op uw wensen

Bij Vlukon vinden we het een grote uitdaging om wielen voor elk type voertuig te leveren. We beschikken dan ook over een eigen engineering en fabricage. Op deze manier hebben we de volledige controle over de productie, kwaliteit, planning, doorlooptijd en kosten. Voor ons fijn en voor u fijn! Bespreek uw wensen met onze ingenieurs. Zij voorzien u graag van op maat gemaakte wielen.

De perfecte wielen voor vele sectoren

Al ruim 70 jaar leveren we wielen voor uiteenlopende sectoren:

Neem contact op voor meer informatie over onze wielen

Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw voertuig? Neem contact met ons op via 043 306 2941 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer