• Korte ontwikkel- & levertijden
  • Velgen en wielen op maat
  • Meer dan 70 jaar ervaring

Assen en Naven

Vlukon staat bekend om zijn geavanceerde en op maat gemaakte assen, essentieel voor de innovatieve fabrikanten van elektrische voertuigen. Standaard onderstel onderdelen voldoen vaak niet aan de hoge eisen van deze sector, en daarom biedt Vlukon met zijn moderne machinepark en ervaren operators een scala aan gespecialiseerde assen. Van eenvoudige assen in grote oplages tot complexe assen met scherpe toleranties - Vlukon biedt het allemaal. Ontdek de verschillende soorten assen die Vlukon te bieden heeft.

 

1. As Einden

As einden zijn cruciale componenten in vele soorten machines en voertuigen. Vlukon, gespecialiseerd in het produceren van diverse as einden, levert maatwerk voor verschillende toepassingen. Deze as einden zijn essentieel voor het verbinden van componenten in de aandrijflijn en spelen een sleutelrol in de overbrenging van kracht. Vanwege hun belang in de krachtoverbrenging worden ze vervaardigd met precisie, waarbij de focus ligt op duurzaamheid en betrouwbaarheid. Deze as einden vinden hun toepassing in verschillende sectoren, waaronder die van elektrische voertuigen, waar standaard onderdelen vaak niet voldoen.

 

2. Flens Naven

Flens naven zijn een ander type as dat Vlukon met expertise produceert. Deze naven zijn ontworpen om een stevige en veilige verbinding tussen de as en het wiel te garanderen. Door hun robuuste constructie zijn ze geschikt voor zware belastingen en worden ze vaak gebruikt in zowel industriële machines als in transportvoertuigen. De flens naven van Vlukon worden aangepast aan de specifieke eisen van de klant, waarbij maatwerk en precisie centraal staan. Ze zijn cruciaal voor de efficiënte werking van het onderstel en dragen bij aan de algehele stabiliteit en veiligheid van het voertuig.

 

3. Naaf met Vierkant Aseind

Een naaf met vierkant aseind is een uniek ontwerp dat speciaal door Vlukon wordt gefabriceerd. Deze specifieke vormgeving zorgt voor een betere krachtoverdracht en is bijzonder geschikt voor toepassingen waarbij een hoog koppel vereist is. De vierkante vorm biedt extra grip en zorgt ervoor dat de naaf stevig op zijn plaats blijft onder verschillende operationele omstandigheden. Deze assen zijn vooral populair in de landbouw en zware industrieën, waar betrouwbaarheid en sterkte essentieel zijn.

 

4. Torsie As

Torsie assen, geproduceerd door Vlukon, bieden een geavanceerde oplossing voor de vering van voertuigen. Deze assen absorberen effectief de schokken en trillingen tijdens het rijden, wat resulteert in een soepelere en comfortabelere rijervaring. Ze zijn uitermate geschikt voor toepassingen waarbij de as onder extreme omstandigheden moet presteren, zoals in off-road voertuigen en aanhangwagens. De torsie assen van Vlukon worden op maat gemaakt, rekening houdend met de specifieke eisen van de klant.

 

5. Ongeremde Naaf met Aseind

Ongeremde naven met aseinden zijn eenvoudig in ontwerp maar bieden een hoge betrouwbaarheid en zijn eenvoudig te onderhouden. Deze assen zijn ideaal voor lichtere toepassingen waarbij remmen niet vereist zijn, zoals in bepaalde soorten aanhangwagens of karren. Vlukon's expertise in het produceren van deze assen zorgt ervoor dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs onder minder veeleisende omstandigheden.

 

6. Aandrijfassen voorzien van een of meerdere Spiebanen

Ongeremde naven met aseinden zijn eenvoudig in ontwerp maar bieden een hoge betrouwbaarheid en zijn eenvoudig te onderhouden. Deze assen zijn ideaal voor lichtere toepassingen waarbij remmen niet vereist zijn, zoals in bepaalde soorten aanhangwagens of karren. Vlukon's expertise in het produceren van deze assen zorgt ervoor dat ze duurzaam en betrouwbaar zijn, zelfs onder minder veeleisende omstandigheden.

 

Conclusie

Vlukon heeft zich onderscheiden als een vooraanstaande producent van assen, met een breed scala aan maatwerkopties die voldoen aan de specifieke behoeften van moderne elektrische voertuigen en andere gespecialiseerde toepassingen. Door onze inzet voor kwaliteit, precisie en innovatie hebben we een sterke reputatie opgebouwd in de industrie. Of het nu gaat om standaard of complexe assen, ons ervaren team en geavanceerde machinepark staan klaar om elk uniek project aan te pakken en te leveren volgens de hoogste standaarden.

 

Bent u geïnteresseerd in onze producten of heeft u een specifieke uitdaging waarvoor u een oplossing zoekt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team van experts staat klaar om u te helpen en samen te werken aan uw volgende project. Daag ons uit met uw vereisten, en wij zullen u laten zien hoe Vlukon het verschil kan maken.

Maatwerk aanvragen

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer