• Korte ontwikkel- & levertijden
  • Velgen en wielen op maat
  • Meer dan 70 jaar ervaring

Hoogwaardige materialen

De naam Vlukon staat sinds 1969 garant voor Europese topkwaliteit wielen. Dit komt omdat we onze wielen maken met grondstoffen van de beste kwaliteit. Wij geloven dat voor industriële toepassingen kwaliteit het uitgangspunt moet zijn. Daarom maken wij ze zo dat onze producten bestand tegen de meest extreme situaties.

Waarom kwaliteit

Een kwaliteitsproduct wordt gemaakt om het leven en werk van de eindgebruiker efficiënter en comfortabeler te maken. Daarom maken wij kiezen wij niet voor de goedkoopste maar de beste combinatie van hoogwaardige grondstoffen.

Naast de productietechnieken zorgen we ervoor dat we constante kwaliteit leveren door onze grondstoffen in te kopen bij gerenommeerde partners als Thyssenkrupp-staal, Arcelor Mittalstaal, SKF-lagers, Linde Industrial Gases, Van Leeuwen precisiebuizen en AkzoNobel-coatings.

Samen met onze klanten en leveranciers ontwikkelen we dagelijks nieuwe producten. Wij staan bekend om onze kwaliteit in de productie in de land- en tuinbouw, de landbouw, de industrie, de automobielindustrie en de tuinbouw.

Maatwerk aanvragen

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer