• Korte ontwikkel- & levertijden
  • Velgen en wielen op maat
  • Meer dan 70 jaar ervaring

OE Maatwerk uitvoeringen

Vlukon is al 70 jaar specialist in maat gemaakte metalen velgen en wielensets (Made 2 Measure). Het merendeel van de producten die wij leveren zijn aangepast op individuele klantwensen. Vanwege onze eigen high tech productiefaciliteit is het geen probleem om de wensen van u en de eind-gebruiker op te nemen in de velg en band.

Een speciale wiel uitvoering kan verschillen van het standaardassortiment door: speciale kleur coating, aansluitmaat, verstevigingen, afmetingen, materiaalkeuze, naafuitvoering of wiellagering.

 

Klantspecifieke aanpassingen

Bovendien worden voor afzonderlijke wensen individuele probleemoplossingen gecreëerd met een extreem hoge betrouwbaarheid, omdat wij al 40 jaar in huis een eigen matrijzenmakerij hebben zijn maatwerkaanpassingen juist onze specialiteit geworden.

Wielen sets kunnen worden geleverd met wielen van verschillende series, met ingelaste naaf, 2 delige velg voor solid rubber industriebanden, met verschillende spoorbreedte en velg offsets. Bij speciale of extra zware omstandigheden analyseren wij de complexiteit van de situatie en ontwikkelen samen met u een individuele oplossing.

Het best kunnen wij u helpen wanneer wij, naast uw vraag, beschikken over ondersteunende informatie zoals technische tekeningen, schetsen of 3D tekeningen. In het contactformulier is er de mogelijkheid tot het uploaden van bestanden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij staan altijd voor u klaar!

Maatwerk aanvragen

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer