• Korte ontwikkel- & levertijden
  • Velgen en wielen op maat
  • Meer dan 70 jaar ervaring

Sectoroplossingen

Bij Vlukon kunt u terecht voor velgen en banden op maat voor diverse sectoren, zoals de landbouw en industrie. Dankzij onze eigen engineering en fabricage kunnen we u voorzien van elke soort velg, band en wiel voor uw voertuig. We hebben ruim 70 jaar ervaring in het leveren van velgen, banden en wielen voor uiteenlopende sectoren. Ontdek onze voordelen:

  • Hoogwaardige velgen, banden en wielen
  • Meer dan 70 jaar ervaring
  • Maatwerk mogelijk
  • Snelle levertijd

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We leggen u graag alle mogelijkheden voor.

Velgen, banden en wielen voor verschillende sectoren

Al ruim 70 jaar voorzien we vele bedrijven en organisaties van de juiste velgen, banden en wielen. We hebben ervaring in de volgende sectoren:

“Een kennis attendeerde mij op Vlukon. Al enige tijd was ik op zoek naar een betrouwbare leverancier voor de juiste velgen. Ik ben heel blij met de prettige afhandeling. Ook zijn de velgen van goede kwaliteit. Heel erg bedankt!” Jannie Fries

Ingenieurs denken graag met u mee

Bij Vlukon is elk type velg, band en wiel mogelijk. Op deze manier kunnen we iedereen helpen aan een juist product passend bij het type voertuig. Door onze eigen engineering en fabricage hebben we de volledige controle over de producten, kwaliteit, doorlooptijd, kosten en de planning. Geef uw specifieke wensen door aan onze ingenieurs. Ze gaan graag voor u aan de slag!

Hulp nodig bij het vinden van de perfecte velgen, banden en wielen?

Neem voor meer informatie of vragen gerust contact met ons op. U bereikt ons via 043 306 2941 of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer