• Meer dan 70 jaar ervaring
  • Velgen en wielen op maat
  • Scherpe prijzen en snelle levertijden

Velgen voor de landbouw en industrie

Bij Vlukon vindt u een groot aanbod velgen voor de landbouw en industrie. Onze velgen bestaan uit hoogwaardige materialen, zodat u altijd kunt rekenen op velgen van hoge kwaliteit. Ook leveren we velgen op maat. Zo is er altijd een velg die perfect past bij uw type voertuig. Bestel uw velgen en ontdek onze voordelen:

  • Hoogwaardige metalen velgen
  • Ruim 70 jaar ervaring
  • Korte levertijd
  • Velgen op maat mogelijk

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op. We helpen u graag aan de juiste type velgen. Wij verkopen alleen aan zakelijke klanten en het minimum orderbedrag per artikel is € 500,-.

Keuze uit vele soorten velgen voor de landbouw en industrie

In ons assortiment vindt u een ruim aanbod velgen voor de landbouw en industrie:

“Zeer tevreden over de velgen van Vlukon. Ook de bijbehorende banden en wielen zijn volledig naar wens. Bedankt voor de prettige en snelle service!”
Erik-Jan Doorn

Velgen op maat gemaakt voor iedere toepassing

We vinden het belangrijk aan ieder zijn behoeften te kunnen voldoen. Dankzij onze eigen engineering en fabricage zijn we in staat elk type velg met bijbehorende band te leveren. De productie, kwaliteit, planning, doorlooptijd en kosten behoren allemaal tot onze verantwoordelijkheid. Zo houden we zelf de volledige controle gedurende het project. Neem contact op met onze ingenieurs voor meer informatie over op maat gemaakte velgen.

Ervaring in verschillende sectoren

Meer weten over de velgen op maat van Vlukon

Neem voor meer informatie of vragen over onze velgen voor de landbouw en industrie contact met ons op. We voorzien u graag van de juiste velgen. Bel naar 043 306 2941of vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer