• Korte ontwikkel- & levertijden
 • Velgen en wielen op maat
 • Meer dan 70 jaar ervaring

Ground support equipment GSE

 

Ontgrendel de Kracht van Grondondersteuning met Vlukon's Wiel Systemen

 

De Ruggengraat van een vliegveld: Grondondersteuningsapparatuur (GSE).

Elke keer dat een vliegtuig landt, ontvouwt zich een complex ballet van operaties op de grond. Van het verzekeren van het comfort van passagiers tot het voorbereiden van het vliegtuig voor zijn volgende reis, Grondondersteuningsapparatuur (GSE) speelt een cruciale rol. Het is de onbezongen held die de kloof tussen vluchten overbrugt, ervoor zorgend dat alles soepel verloopt, of het vliegtuig nu geparkeerd staat aan de gate, rust in een hangar, of gestationeerd is in een afgelegen gebied.

Zowel commerciële als militaire vliegtuigen zijn sterk afhankelijk van GSE. Zonder dit zou de ingewikkelde dans van operaties op de grond tot stilstand komen. Het belang van GSE kan niet genoeg benadrukt worden - het is de levensader van de luchtvaartindustrie.

 

Vlukon: GSE verheffen met superieure wiel systemen en metalen velgen.

Bij Vlukon begrijpen we de cruciale rol van GSE. Daarom hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen en vervaardigen van eersteklas wiel systemen en metalen velgen speciaal ontworpen voor GSE. Onze toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat uw operaties nooit een slag missen.

 

Hier is hoe Vlukon uw GSE operaties kan verheffen:

 • Bagage Wagens:  Zorg voor een snelle en efficiente afhandeling van bagage 
  • Niet-Gemotoriseerde Grondondersteuningsapparatuur: Van trolleys tot onderhoudsplatforms, onze wielen bieden de stabiliteit en mobiliteit die u nodig heeft.
  • Passagierstrappen: Veiligheid eerst! Onze wielen zorgen ervoor dat uw passagierstrappen altijd veilig en stabiel zijn.
  Airconditioning Units: Houd passagiers comfortabel met wielen die ervoor zorgen dat uw units altijd op de juiste plaats op het juiste moment zijn.
 • Air-start Units: Onze duurzame wielen garanderen dat uw air-start units altijd klaar zijn om in actie te komen.
 • Grondstroom Units: Power up met Vlukon's robuuste wiel systemen, ontworpen voor maximale efficiëntie en levensduur.
 • Verwarmingsunits: Zorg voor consistente verwarming met wielen die extreme temperaturen kunnen weerstaan.
 • Riemladers: Verplaats bagage naadloos met onze hoogwaardige wielen, wat zorgt voor tijdige en efficiënte operaties.

Waarom kiezen voor Vlukon?

 • Ongeëvenaarde Kwaliteit: Onze wiel systemen en metalen velgen worden met precisie vervaardigd, wat zorgt voor duurzaamheid en levensduur.
 • Aangepaste Oplossingen: We begrijpen dat elke GSE operatie uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
 • Expertise: Met jarenlange ervaring in de luchtvaartindustrie beschikt ons team over de kennis en vaardigheden om het beste te leveren.
 • Klantgerichte Aanpak: Uw tevredenheid is onze topprioriteit. We zijn er om u bij elke stap te ondersteunen.

Uniek aanbod van Vlukon

Vlukon is uniek in het vervaardigen van kleine batches op maat gemaakte velgen, wat ervoor zorgt dat elk product specifiek op uw eisen is afgestemd.

 

Verhef Uw operaties op de grond met Vlukon

Laat inferieure wiel systemen uw GSE operaties niet in de weg staan. Kies voor Vlukon en ervaar het verschil in kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise. Samen laten we de wereld van de luchtvaart soepel draaien.

Maatwerk aanvragen

Naam*
Telefoonnummer*
Upload uw tekening/ foto
Uw vraag
Niet leesbaar? Verander tekst

Bel mij terug

Naam
Telefoonnummer